About Me

My photo
Tikam Batu, Kedah, Malaysia

Followers

Saturday, October 5, 2013

Cute Felt Keychain


Jom tengok2 keychain di sini. Harga bergantung kepada saiz dan karakter yang dipilih..;) Ada pertanyaan?? Jangan segan2 msg Ayu tau ^^

Kucing RM5.00/pcs, Ulat RM4.00/pcs


Nama (RM4.00/ pcs)



Huruf (RM2.00/pcs)


Ulat RM3.00 /pcs


Kucing (RM5.00), Ulat (RM4.00), Brooch Muslimah (RM3.00)


Nama (RM4.00), HP Casing (RM10.00 mengikut corak)

Nama (RM5.00++ bersama aksesori), Ulat (RM4.00), Bendera (RM5.00)

Brooch cumel (RM2.00), huruf (RM2.00)

Kucing dan Smurf (RM5.00), Nama (RM3.00), Ulat (RM4.00) dan Brooch Kelopak (RM3.00)

 The clumsy smurf (~9cmx6cm RM5.00 per pcs)

Logo Ragbi (saiz: ~6cmx9cm RM5.00 per pcs)

Angry Bird RM5.00 (7cm x 7cm)

 Domo & Uchiha RM7.00

 Pooh | Domo | Akatsuke

RM5.00

Marie Cat- Pink-RM5.00 (9cm x 9cm)

Marie Cat -Putih

RM5.00 (7cm x 7cm)

  
Ulat..Ulat... RM4.00

 Handphone Pouch
Kek strawberi

Penanda buku buat teman


Koleksi baju dari butik alorbemban..semoga anda suka


reben spring

russian dolls

sweet nyummyy....


14 comments:

  1. salam.. hasil tangan yg cantik.. kreatif.. skrg pun sy tgh berjinak-jinak dgn craft ni.. :)

    ReplyDelete
  2. mucos gracias....maaf..sgt lambat memberi respon..hhuhu... seronok jg dpt jahit benda comel2 ni...

    ReplyDelete
  3. Mohamad Salleh OthmanMay 3, 2011 at 10:02 PM

    Kalu sy nk tempah buat hantaran kawen bleh x? :P

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. kalau saya nak beli keychain dalam 40 berapa ye?

    ReplyDelete
  5. Assalam...penanda buku tu berapa rm satu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam... penanda buku RM5.00/pcs ^^

      Delete
    2. Saya pun sama tengah mendalami crafting, sedang berusaha buat Niaga.

      Delete
  6. Assalam..berapa ya harga penanda buku??kalau nak beli dalam 90 keping dapat berapa??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'salan... penanda buku RM5.00/pcs. If 90 keping RM4.50/pcs ^^

      Delete
  7. salam akak nak tempah macam mana ye? macam mana pulak dengan harga postage?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'salam... nk tempah buleh SMS (013-3903734) @ EMAIL noridayu86@gmail.com
      bleh "click" di page "jom order di sini" untuk nyatakan apa yg nk ditempah dan warna pilihan.
      untuk pertnyaan lanjut , bleh sms... tq. ^_^

      Delete
  8. Kalau sudi berkongsi, boleh bgtau mcm mne ayu lekatkan kain felt tu? sy cube lekatkan gune gam di antara 2 felt, tp still tak menjadi.. tak lame kemudian mesti felt yg ats tercabut..

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak.. Kychain yg akk buat, smuanya cmel2.. Sy nk tnye ni.. Akk hnye jual kychain je ke? Brang2 nk buat kychain x jual ke? Sy sbnrnye tngh cari blog yg jual hp straps.. Almaklumlah, kwasan sy ni xde jual.. 😅

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada di sini: