About Me

My photo
Tikam Batu, Kedah, Malaysia

Followers

Wednesday, March 20, 2013

Handmade Brooch


Hai kawan-kawan, untuk post Handmade Brooch ni, kami hanya menampil yang comey2 ja..(ingat tu!!). Kalu yang x comey, pasti akan dicomelkan dulu. Brooch ni bukan setakat bleh pakai kat tudung @ shawl, tp bleh letak kat beg (mcm my students buat), pouch, kotak pensel atau pada board tempat sticky notes..Mesti comel kan?


B9 - RM10 untuk 3pcs (1= RM4.00)

B8 - RM10 untuk 3 pcs


B7 - RM10 untuk 3 pcs

B6 - RM10.00 per 3 pcs




B5 - RM5.OO per pcs (saiz: ~5cmx5cm)

 
B4-RM3.00 per pcs

 B3-RM 3.00 per pcs

B2 - RM3.00 per pcs

B1-RM3.00 per pcs

1 comment:

  1. nak lain dari yg lain? customized ur own accessories here :)

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada di sini: