About Me

My photo
Tikam Batu, Kedah, Malaysia

Followers

Saturday, October 5, 2013

Cute Felt Keychain


Jom tengok2 keychain di sini. Harga bergantung kepada saiz dan karakter yang dipilih..;) Ada pertanyaan?? Jangan segan2 msg Ayu tau ^^

Kucing RM5.00/pcs, Ulat RM4.00/pcs


Nama (RM4.00/ pcs)



Huruf (RM2.00/pcs)


Ulat RM3.00 /pcs


Kucing (RM5.00), Ulat (RM4.00), Brooch Muslimah (RM3.00)


Nama (RM4.00), HP Casing (RM10.00 mengikut corak)

Nama (RM5.00++ bersama aksesori), Ulat (RM4.00), Bendera (RM5.00)

Brooch cumel (RM2.00), huruf (RM2.00)

Kucing dan Smurf (RM5.00), Nama (RM3.00), Ulat (RM4.00) dan Brooch Kelopak (RM3.00)

 The clumsy smurf (~9cmx6cm RM5.00 per pcs)

Logo Ragbi (saiz: ~6cmx9cm RM5.00 per pcs)

Angry Bird RM5.00 (7cm x 7cm)

 Domo & Uchiha RM7.00

 Pooh | Domo | Akatsuke

RM5.00

Marie Cat- Pink-RM5.00 (9cm x 9cm)

Marie Cat -Putih

RM5.00 (7cm x 7cm)

  
Ulat..Ulat... RM4.00

 Handphone Pouch
Kek strawberi

Penanda buku buat teman


Koleksi baju dari butik alorbemban..semoga anda suka


reben spring

russian dolls

sweet nyummyy....


Friday, April 5, 2013

ID Card Holder

Hai kawan-kawan, jangan ketinggalan untuk memilik ID Card Holder dari Ayu Cute Craft. Insyaallah, akan datang dgn rekaan yg berlainan dan comel. Harga adalah bergantung kepada rekaan. Harga bermula dari RM15.00 setiap satu (^_^). 






Wednesday, March 20, 2013

Handmade Brooch


Hai kawan-kawan, untuk post Handmade Brooch ni, kami hanya menampil yang comey2 ja..(ingat tu!!). Kalu yang x comey, pasti akan dicomelkan dulu. Brooch ni bukan setakat bleh pakai kat tudung @ shawl, tp bleh letak kat beg (mcm my students buat), pouch, kotak pensel atau pada board tempat sticky notes..Mesti comel kan?


B9 - RM10 untuk 3pcs (1= RM4.00)

B8 - RM10 untuk 3 pcs


B7 - RM10 untuk 3 pcs

B6 - RM10.00 per 3 pcs




B5 - RM5.OO per pcs (saiz: ~5cmx5cm)

 
B4-RM3.00 per pcs

 B3-RM 3.00 per pcs

B2 - RM3.00 per pcs

B1-RM3.00 per pcs