About Me

My photo
Tikam Batu, Kedah, Malaysia

Followers

Friday, April 5, 2013

ID Card Holder

Hai kawan-kawan, jangan ketinggalan untuk memilik ID Card Holder dari Ayu Cute Craft. Insyaallah, akan datang dgn rekaan yg berlainan dan comel. Harga adalah bergantung kepada rekaan. Harga bermula dari RM15.00 setiap satu (^_^). 






5 comments:

  1. Ayu!

    Jadi student UPM ke la ni?
    Tahniah dah sambung master kan ke phD dah?

    Amek bidang pe, share la sket nak tau gak..

    ReplyDelete
  2. Kak Nabilah,

    a'ah..jd warga upm plk kami la ni..sambung marine gak... bt phd

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hai Si kupu-kupu :) jika berminat ..boleh ikut cara order di page "jom order di sini".. kat atas blog ni ..

      Delete
  4. kalau tak nk bayar boleh tak??? tak der duit laaaaa... saya orang susah

    ReplyDelete

Sila tinggalkan komen ada di sini: